Smålån løser problemet

Året 2020 har kommet med høyst uventede utfordringer. En pandemi som stiller strenge krav til smittevernregler, og stiller krav som trosser årlige tradisjoner rundt “Black Friday” og jul. Et lån er heldigvis mulig å anskaffe slik at pengemangel ikke stopper alt . Det blir jul i år og, til tross for en verden som er snudd opp ned. Mange harde pakker ansees som vanlig som seirende i år også!

Hva kan et smålån gjøre for deg?

Et smålån er ofte mindre beløp mellom 5000 og 70000 kroner. Ofte brukes ordene smålån og forbrukslån om hverandre, selv om smålån strengt tatt viser til lavere beløp. En av fordelene er at du ikke behøver å deklarere noen form for bruk av beløpet. Vanlig bruk er til bil, elektronikk og mobiltelefon, reiser, oppussing hjemme, uforutsette regninger, eller uventa besøk til tannlegen. Elektroniske duppeditter står øverst på manges ønskeliste. Enten det er til jul, bursdag eller konfirmasjon. Elektronikk scorer alltid høyt!

Hva koster listetopper i år?

Store pengebeløp til listetoppene er ofte vanlig. Et riktig smålån kan hjelpe deg med penger og stresset som ofte følger. Med et vanskelig virus år er julen ekstra viktig med tradisjoner og familietid. På toppen av listen i år er Xiaomi Robotstøvsuger. Pulsklokker fra Garmin Forerunner 245 og nyheten Polar Vantage V2 er de som slår an. Selvfølgelig må storheten fra Apple IPhone 12 være på lista når lånet er på plass. Til en hel familie går pengene fort, og enkle søknader for lån gjøres på Internett. Få banker har fysiske lokasjoner, så det er langt enklere med tilgang til lånesøknad på Internett.

Sjekke priser og lånebeløp

I julen er kos, familietid, og lek med ny elektronikk favoritting å gjøre. Utrolig mange koselige stunder sammen er godt. Selvfølgelig nytes dagene enda mer med ny Iphone, og FIFA 21. For de som ikke liker disse gavene best, er de neste på topplista noe som vil innfri ønsker. Apple Airpods troner høyt for trådløse plugger med enkel bruk. Teknologiske gadgets troner alltid høyt på lista over mest populære harde gavene. Ekstra lån og beløp er behjelpelig for å vurdere hvor mye du trenger å låne, Lån innenfor rammene du har slik at tilbakebetaling og forfall overholdes, og ikke lager krøll for deg.

Sist, men ikke minst

Ekstra penger og lån kommer godt med når ekstra utgifter popper opp. Det hadde selvfølgelig vært greit om alt i livet gikk som planlagt. Sånn er det imidlertid ikke for noen, og alt føles lettere når du vet at mulige smålån kan hjelpe. De siste topp-produktene for harde pakker i år er “gammeldagse” Retro-biler! Polaroidkameraer er i vinden som aldri før! For mor er kjøkken-blender Bosch Vitamaxx det store. Blenderen gir perfekte smoothies, gang på gang. Den krever litt penger på grunn av kvaliteten, og med ekstra lån er mors blender et “must have”. For alle er det blitt utrolig viktig med støyreduksjon via gode hodetelefoner. Med Sony WH-1000XM3 blir musikken uten bakgrunnsstøy en fantastisk opplevelse. Sennheiser ørepropper gir fantastisk lydkvalitet. Sjekk SenMomentumTW2WH, og hør hva fantastisk lyd er.

 

Skal du å reise så les noen gode elektronikk tips. Uansett hva elektronikk, reiser, bil ønsker du har, så husk at et riktig lån kan være hjelpsomt. Ikke la pengemangel stoppe ønskene og anskaffelsen.