Elektroniske hjelpemidler til oppussing

Oppussing kan være en kjedelig oppgave, men elektroniske hjelpemidler kan gjøre jobben morsommere og enklere. Skal du for eksempel legge tapet, kan du overlate målejobben til noen gode hjelpere.

Elektronisk planlegging

God planlegging er halve jobben. I dag trenger du ikke å tegne og kladde på papir for å planlegge oppussing. Det finnes gode verktøy på nettet der du kan legge inn informasjon om rommet og deretter prøve deg fram med interiør, farger og dekor. Med et slikt program kan du endre planene gang på gang, raskt og enkelt, for å skape det perfekte rommet for deg og dine behov.

Hjelp til bestilling

Skal du bestiille varer til oppussingen, er det viktig å bestille nok av det du trenger. Men det er selvsagt like dumt å bestille altfor mye. Nettsiden Familietapeter.no beregner hvor mye du trenger når du skal bestille tapeter. Når du bestiller akkurat passe mengde, sparer du penger og det blir mindre avfall. Her kan du altså både spare penger og spare miljøet ved å redusere avfallet.

Digital vater

En vater er god å ha uansett hvilket prosjekt du skal starte på. Med en digital vater er det enklere å være nøyaktig. Du kan få resultatet både numerisk og grafisk. Mange digitale vatere har dessuten fargekoder og lyd.

Elektronisk avstandsmåler

Avstander må også måles korrekt, enten du skal bygge nytt, pusse opp eller legge tapet. Med en elektronisk måler er det enkelt å bestille akkurat passe mengde tapet fra Familietapeter.no, samtidig som det blir enklere å dele opp tapet når du skal montere det.