Den perfekte sommerferien

Har du ikke tatt årets sommerferie enda er det fortsatt mulig å finne den perfekte sommerferien. Med idylliske Nordjylland i Danmark og mange nedsatte flybilletter rundt om i verden tilgjengelig kan du fremdeles booke familiens- om ikke årets romantiske sommerferie. Da kveldene blir lengre og kulda setter inn er det herlig å tenke på at et avbrekk fra hverdagen kun er en fly- eller båtbillett unna. Verdens klima har vært oppe og nede hele sommeren, men den europeiske halvkule byr fremdeles på varme og spennende aktiviteter for både store og små. Surfe nettet etter restplasser, skreddersy din egen drømmereise eller sett deg på ferga fra Norge til Nordjylland i “søde” Danmark. Uansett prisnivået på billetter så finner du alltid hva du trenger der ute i den lille, men store verden.

Legg en siste ferietur til Nordjylland i Danmark

Restplassene er allerede sluppet, men du kan også skreddersy din selvkomponerte sommerferie med rimelige elementer. Med en høstferie i sikte kan det også anbefales med en fergetur over til Nordjylland i Danmark. Danmark er kjent for sitt flate, idylliske landskap fylt med dyrehager, akvarium, fornøyelsesparker og historiske reisemål. Her venter historiske reisemål for hele familien eller hva med en hel dag hos Fårup Sommerland? Spesielt de yngste i flokken vil like “Orkanen”, Nord Europas største rutsjebane. Ønsker du komme ned på bakkenivå igjen etter den 19 meter høye sklien kombiner gjerne badeferien med en tur til populære Aalborg Zoo. Her finner du et antall på 1600 dyr hvor 31 er truede arter. Ønsker du oppleve mer av Nordjyllands skatter bør alle historisk interesserte ta turen til Rubjerg Knude Fyr. Fyret er antatt å ligge under vann innen 2020 og er et must for hele familien. Kom også tett på naturen gjennom en siste ferietur. På Nordsøen Oceanarium i Hirtshals finner du Nord-Europas største akvarium med opptil 3000 fisk!

Med verden for dine føtter

Har du oppsparte feriedager til gode har du flere muligheter på verdenskartet. Om du ikke finner drømmeferien blant turoperatørenes restplasser kan du også skreddersy hele reisen på egen hånd om ikke bestille pakkeløsninger. Trenger du ekstra kapital hjelper Sambla deg med å finne banken med den gunstigste avtalen for deg. Med verden for dine føtter er du kun noen tastetrykk unna en flyreise til USA. Da lavprisselskapene lanserte sine ruter over dammen til USA åpnet de opp for enda flere muligheter på det norske markedet. Ta en deilig lunsj i en av Europas storbyer og våkn opp på amerikansk jord dagen etter. Har du flere ønsker på reiselisten kan du alltids ta en lang weekend i kjente storbyer som Miami og New York City. Ønsker du fortsette reisen herfra legg merke til at prisene via Las Vegas er lavere som følge av strømmen asiatere som reiser gjennom ørkenbyen.

Vakre, interessante Danmark!
Ta en lang weekend til New York!